Vilkår og praktiske informationer

DTU og DTU Veterinærinstituttet er altid interesserede i at indgå et samarbejde med relevante virksomheder. Vi ser innovation som et samspil mellem jer og os.

Du kan hente information om patentering af opfindelser på DTU’s centrale hjemmeside her. Du kan også læse om mulighederne ved at indgå erhvervssamarbejde med DTU her. Besøg også DTU Match, - en professionel service særligt målrettet små og mellemstore virksomheder, som søger samarbejde med DTU til et forskningssamarbejde typisk efter en af følgende to modeller: Rekvireret forskning eller et samarbejdsprojekt.

Der findes endvidere en række støtteordninger for virksomheder, der indgår i et samarbejde med DTU, og samtidig har DTU adgang til højt specialiserede forskningsfaciliteter, som man som virksomhed kan leje.

DTU Veterinærinstituttet råder f.eks. over nogle forskningsfaciliteter, som ikke kun bruges af instituttet, men også af vores samarbejdspartnere og kunder. Det gælder blandt andet specialudstyr og særlige forsøgsfaciliteter, som vores hybridomlaboratorium og cellekulturlaboratorium.

Forskningskoordinator


http://www.vet.dtu.dk/forskning/innovation/vilkaar-og-praktisk-info
17 JULI 2018